Om oss

Om företaget

Välkommen till ett familjeföretag med 50 års erfarenhet som har specialiserat oss på alla former av takservice. Vår ambition är att erbjuda våra kunder kostnadseffektiva och kvalitativa lösningar. Vi har  genom att alltid arbeta hårt med kundens bästa för ögonen skapat en trogen och nöjd kundkrets i hela Stockholmsområdet. Vi är idag en komplett takentreprenör som även har resurser att utföra plåtarbeten.

När det handlar om takmålning är vi idag en av de största aktörerna i Stockholm. Vi har erfarenhet av alla typer av takjobb, från småhus och villor  till större objekt, som skolor och till och med slott.

Alla våra duktiga hantverkare är välutbildade, erfarna och vi har alla de rätta certifieringarna. Säkerheten är alltid i fokus för oss, både för våra kunder och våra medarbetare och samarbetspartners. Våra arbeten är ansvarsförsäkrade och vi arbetar i så hög grad som möjligt med miljövänliga färger och material. Vi är AAA-certifierade enligt ISO-systemet och har alla nödvändiga ansvarsförsäkringar och givetvis F-skattsedel.

Skriv ett serviceavtal med oss så håller vi koll på ditt tak. Ett fräscht tak är alltid en bra investering på lång sikt.

luftballong över stockholms takåsar Takmålning Stockholm

Låt en takmålning höja värdet på ditt hus!